Win: schrift dat nooit vol raakt

winactie schrift Bambook

Verslijt je schriften bij de vleet? Dan is de Bambook iets voor jou: de perfecte kruising tussen schrift en whiteboard. Ben je klaar met een notitie? Dan wis je ‘m gewoon uit. Je hebt dus nooit meer een ander schrift nodig!

Nooit meer aantekening doorkrassen of hele pagina’s met schetsen uitscheuren. Met de uitwisbare pagina’s van het Bambook-schrift heb je altijd je eigen whiteboard bij de hand. Met de gum of een vochtige doek wis je notities binnen een handomdraai uit. Praktisch én duurzaam, want je hebt nooit meer een ander schrift nodig.

Wissen met een gerust hart

Wil je een notitie of schets bewaren? Geen probleem: met de Bambook-app digitaliseer je pagina’s die je wilt bewaren met één druk op de knop. Ook het design is dik in orde qua duurzaamheid, met een omslag van – je raadt het al – bamboe en een pen van gerecycled materiaal.

Winnen?

We mogen vier zwarte A5-Bambooks weggeven met gecombineerd binnenwerk (blanco en lijntjes). Winnen? Laat op onze Facebookpagina in een reactie achter waarvoor jij de Bambook zou gebruiken. Volgende week donderdag maken we de vier winnaars bekend.

Lees ook  WIN: WakaWaka Power+

Geef een reactie