Win: luxe 100% natuurlijke dagcrème

winactie natuurlijke dagcreme

Je huid verdient het allerbeste. En het allerbeste komt uit de natuur. Daarom maakt SELF 100% natuurlijke en vegan huidverzorgingsproducten, vol organische lichaamsboosters en voedende vitaminebommetjes. Bof jij even, want we mogen één heerlijke  natuurlijke dagcrème weggeven!

Natuurlijke dagcrème

Alle producten bevatten 100% natuurlijke en vegan ingrediënten, zijn vrij van siliconen, gemanipuleerde ingrediënten, synthetische geur- en kleurstoffen, microplastics en parabenen. SELF is hierdoor supergeschikt voor gevoelige en kwetsbare huid. Ook zijn alle producten fairtrade en dierproefvrij.

Duurzame productie

SELF komt van Hollandse bodem; alle productie gebeurt in Nederland. SELF heeft bewust gekozen voor plastic potten in plaats van glas, omdat het recyclingproces minder milieubelastend is. De doosjes en verzenddozen worden met gerecycled papier en met zo min mogelijk afval gemaakt. SELF blijft ook continu verder werken aan het verder verkleinen van de footprint.

Winnen?

Wil jij kans maken op de All Day Dreamer natuurlijke dagcrème van SELF? Laat op onze Facebookpagina een reactie achter. Volgende week donderdag maken we de winnaars bekend.

Lees ook  WIN: Doucheradio en timer!

Geef een reactie