WIN: een duurzaam avontuur in de natuur!

hihahut-blog-oranje

Slapen middenin de natuur en wakker worden van vogelgeluiden? In het Groene hart vind je vier zelfvoorzienende trekkershutten van Hihahut waar je geslapen móet hebben als je gek op groen bent. Greenzine geeft twee cadeaubonnen weg van €50,- voor een overnachting met Hihahut in het voorjaar van 2017. Wil jij ook op mini-avontuur? Laat dan van je horen op Facebook!

Douchen met regenwater

De hutten zien er misschien niet groot uit, compleet zijn ze wel. En groen ook! Elke hut heeft een keukentje, bed, toilet en douche. De koelkast werkt op zonne-energie, douchen doe je met regenwater en je behoefte doe je op een composttoilet. Je kunt ook nog een ontbijt-of dinerbox kiezen met producten uit de streek.

Roeien richting tent

Er zijn vier verschillende zelfvoorzienende hutten; het is maar net naar welk avontuur je op zoek bent. Kies je voor de ‘Binnentent’, dan kun je een roeitochtje verwachten. Deze hut is namelijk alleen via het water te bereiken en de enige hut die niet buiten, maar juist binnen staat. Ben je meer een vogelliefhebber, dan kies je voor ‘De Vogelaar’, waar een verrekijker en een vogelspotboek voor je klaarliggen. Vanaf het dakterras van de ‘Zonnepost’ geniet je van het weidse landschap van de polders. Als je geluk hebt zie je een stoet van koeien voorbij hobbelen. Onder een groten glazen koepel naar de sterrenhemel kijken kan, zoals de naam al doet vermoeden, in de ‘Sterrenkijker’.

Op bezoek bij lokale ondernemers

Kun je niet kiezen? Geen probleem! Na een nacht in een van de Hihahutten ga je gewoon per fiets, kano of wandelend naar de volgende hut. En maak onderweg een stop bij de kaasboer, op de gratis meegegeven routekaart staan namelijk verschillende lokale ondernemers aangegeven. Zo kun je genieten van (h)eerlijke en verse producten.

Lees ook  Win: het boek Let’s go green

Meer informatie vind je op: http://www.hihahut.nl/

Geef een reactie