WIN: een duurzaam avontuur in de natuur!

avontuur in de natuur

Gek op groen? Dan móet je geslapen hebben in een van de vier zelfvoorzienende trekkershutten van Hihahut, midden in het Groene hart. We mogen twee cadeaubonnen weggeven van €50,- voor een heerlijke overnachting. Wil jij ook op mini-avontuur? Laat dan van je horen op Facebook!

De hutten zien er misschien niet groot uit, compleet zijn ze wel. En groen! De verlichting werkt op zonne-energie, je doucht er met regenwater en je behoefte doe je op een composttoilet. Daarnaast kun je een ontbijt- of dinerbox kiezen met producten uit de streek.

Van vogels spotten tot sterren kijken

Er zijn vier verschillende hutten om uit te kiezen, bijvoorbeeld de ‘Binnentent’. Die is alleen via het water (met een roeibootje) te bereiken en de enige hut die niet buiten, maar juist binnen staat. Ben je een vogelliefhebber, dan is de ‘De Vogelaar’ meer iets voor jou. Daar liggen een verrekijker en vogelspotboek voor je klaar. Vanaf het dakterras van de ‘Zonnepost’ geniet je van het weidse landschap van de polders. En als je geluk hebt, zie je een stoet koeien voorbij hobbelen. Romantisch onder een groten glazen koepel naar de sterrenhemel kijken, kan in de ‘Sterrenkijker’.

Op bezoek bij lokale ondernemers

Kun je niet kiezen? Geen probleem! Na een nacht in een van de Hihahutten ga je gewoon per fiets, kano of wandelend naar de volgende hut. Onderweg kun je eventueel nog langs de kaasboer; op de gratis meegegeven routekaart staan verschillende lokale ondernemers aangegeven. Zo kun je overdag genieten van (h)eerlijke en verse producten. Hoe avontuurlijk en natuurlijk wil je het hebben?

Lees ook  Win: een hippe Muchacha-tas

Geef een reactie