Win: babykleding met een goed verhaal

win winnen winactie

Niets zo leuk als onze kleintjes mooi aankleden! Helemaal als de kleding ook nog eens een goed verhaal heeft, zoals bij www.babyverhip.nl.

Verh!p maakt babykleding van 100% biologische katoen die eerlijk geproduceerd is. De pakjes zijn slim ontworpen voor optimaal comfort: boxpakjes knoop je makkelijk helemaal open, hebben geen kriebelende naden en labels, de mouwtjes groeien mee en de sokjes zitten vast aan de broek. Is je baby uit het pakje gegroeid, dan geef je het natuurlijk door, in de mooie doos die je erbij krijgt.

Stem en win

Verh!p is voor het duurzame design bekroond met twee awards en is nu genomineerd voor de publieksprijs van www.aardigonderweg.nl. In ruil voor jouw stem mogen we één pakje naar keuze weggeven. Wat moet je ervoor doen? Like de Facebookpagina Stem Baby Verhip en reageer op onze Facebookpost welk pakje jij zou willen winnen (check www.babyverhip.nl). Stemmen kan t/m aanstaande vrijdag 19 mei. Volgende week maandag maken we de winnaar bekend. Verh!p verloot later onder alle likers van de stempagina nog een extra pakje.

Kun je niet wachten? Met de code stemverhip krijg je deze week 10% korting in de webshop!

Lees ook  Het Amsterdamse IJ over in een kabelbaan?

Geef een reactie