Nieuwe Tony’s competitie voor de oranje kanjer?

Tony's choco

De eerste pepernoten zijn alweer gesignaleerd en ook het sympathiekste chocolademerk van Nederland Tony’s Chocolonely komt met iets nieuws: 2 repen met ‘donkere melk’. De variant met pretzel toffee zou weleens een geduchte concurrent van de oranje favoriet kunnen worden…

De nieuwe ‘donkere melk’ is volgens Tony een ‘volle, romige melkchocolade met de kraak en smaak van pure chocolade’. Met 42% cacao is hij minder zoet dan normale melk met 32%, maar wel een stuk minder die hard dan 70%.

Tony’s pretzel toffee

Er zijn twee nieuwe varianten: ‘donkere melk’ en ‘donkere melk pretzel toffee’. Vooral voor die tweede – zoet met zout, hmm! – willen we heel snel naar de winkel rennen. Let op: ren tot 28 augustus naar Deen, Jan Linders, Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR! of Jamin, daarna kun je er ook voor naar de Albert Heijn.

Meer cacao, meer impact

Volgens Tony’s zorgen repen die meer cacao bevatten voor meer impact, want meer cacaobonen betekent meer eerlijke inkomsten Tony’s cacaoboeren in Ghana en Ivoorkust. Nog een reden om de oranje wikkel eens in te ruilen voor een donkerdere variant!

Lees ook  Recycleradio FM

Geef een reactie