Koud bier uit eigen bodem

Ecool_groot.jpg

Heb je je net geïnstalleerd in de tuinstoel, is je goudgele rakker alweer op. Omdat de walking fridge écht niet bestaat, slof je maar weer naar de ijskast voor een nieuwe. Herkenbaar? Met de eCool bespaar je jezelf die energie én de energie waarmee een ijskast biertjes koelt. Dit ondergrondse koelapparaat heeft geen elektriciteit nodig; de krachten van Moeder Natuur zijn genoeg.

Boren voor bier

Hoe het werkt: je maakt met een grondboor of – zoals echte mannen doen – een schep een gat in de grond waarin je de eCool plaatst. De koude aarde houdt de bierblikjes vervolgens koel. Heb je zin in een pint, dan takel je die heel makkelijk met een hengsel boven de grond. In de zomer én winter, want de koeler is vorstbestendig. Nog meer goed nieuws: er passen maar liefst 24 blikjes in!

Groen en geniaal

Erg goedkoop is-ie niet. Omgerekend betaal je zo’n 250 euro. Een tweedehands ijskast is misschien goedkoper, maar met de eCool haal je meer in huis dan een geniale uitvinding: het goede gevoel van groen bier drinken. Je bestelt ‘m hier. Proost!

Lees ook  De duurzaamste wijk van Europa

Geef een reactie