Klik met je fiets

shutterstock_154999121-Fietsklik2.jpg

De fiets is het duurzame én groene vervoermiddel bij uitstek. Toch pakken veel mensen even snel de auto om boodschappen te doen. En dat is natuurlijk een gemiste kans bij het verkleinen van de footprint. Met de uitvinding van Fietsklik kijkt je auto voortaan werkeloos toe terwijl jij boodschappen doet.

Klik en gaan

Fietsklik ontwikkelde een kliksysteem voor op je bagagedrager. Daarop kun je het bijbehorende krat klikken en er twee boodschappentassen aan hangen. Kortom, plek genoeg. Het fietskrat wordt geproduceerd op Hollandse bodem en het kunststof is herbruikbaar wat het bij uitstek tot een duurzaam product maakt.

Het begon met bier

Het mooie van dit fietskrat is dat het ook je persoonlijke boodschappenmandje is. Je klikt hem van je fiets en dankzij de wieltjes die eronder zitten trek je hem achter je aan door de supermarkt. En het beste nieuws is misschien wel dat er precies één kratje bier in past. Fietsklik bewijst ook dat een lumineus idee vaak begint met een biertje. De ondernemers kwamen op het idee nadat een van hen zijn evenwicht verloor terwijl hij op zijn fiets een kratje bier vervoerde.

Lees ook  Naaktstrand veel schoner dan andere stranden

Geef een reactie