Dit hotel is altijd ‘open’

hotel

Geen muren, geen airco en zelfs geen toilet. Wat wel? Slapen op 1800 meter hoogte, met volop groen om je heen onder een schitterende sterrenhemel. Welkom in het Null Stern Hotel.

Houd je van slapen in de natuur, dan is dit ‘openlucht-hotel’ in de Zwitserse Alpen zeker een aanrader. Met slechts een bed en twee nachtkastjes en -lampjes is dit het toppunt van minimalisme. Luxe is het dus niet direct, maar uniek en prachtig is het zeker. En net als bij kamperen, moet je een stukje wandelen om naar een toilet te kunnen. In dit geval tien minuten. Maar daar staat tegenover dat je geen last hebt van lawaaiige medegasten.

Jij in het middelpunt
De bedenkers wilden met deze hotelkamer niet het interieur van de kamer, maar de gasten in het middelpunt zetten. Om die reden hebben ze alleen geplaatst wat strikt noodzakelijk was.
Voor een nachtje slapen in het hotel betaal je 230 euro. Daarvoor krijg je een overnachting plus een welkomstdrankje, een volledig verzorgd ontbijt én een persoonlijke butler. Mocht het plotseling met bakken uit de lucht komen, dan kun je overigens wel schuilen. Een nabijgelegen schuur doet dienst als opvang.

Lees ook  Miljardair bouwt duurzaam eiland

Geef een reactie