Boodschappen bij de boer

boodschappen-boer

Weten waar je eten echt vandaan komt en een eerlijke prijs betalen voor eerlijke producten? Via online platform ‘Uit de grond’ koop je voortaan direct in bij lokale boeren.

‘Uit de grond’ is een online platform dat boeren rechtstreeks met hun klanten verbindt. Groenten, fruit, vlees, paddenstoelen, zuivel, alles komt rechtstreeks van het land bij jou thuis. ‘Uit de grond’ kent verschillende producenten: de een verbouwt wel, de ander niet biologisch. Maar omdat er door dit platform minder transport en verpakkingsmateriaal nodig is, zijn ook de niet-biologische producten een stuk groener dan die uit de supermarkt.

Goed boeren

Bezorgen gebeurt nu nog maar één keer per week en alleen in Amsterdam Zuid en West, maar als het platform goed boert, is uitbreiding in aantocht. Ophalen kan trouwens ook, bij een van de ruim tien afhaalpunten. Het is misschien iets duurder, maar wel eerlijker voor boer en milieu en daardoor smaken die piepers en peren nét wat lekkerder. Wil jij ook eten dat rechtstreeks uit de grond komt? Meld je dan aan via uitdegrond.nl.

Lees ook  Het Amsterdamse IJ over in een kabelbaan?

Geef een reactie